GDPR: Pravá ruka pověřence

Pomůžeme vám udržet v chodu nový systém ochrany osobních údajů podle GDPR. Budeme pravou rukou vašeho pověřence, který se na nás může kdykoliv obrátit.

Co zahrnuje služba Pravá ruka pověřence

1. Pohlídáme soulad vaší praxe s právními předpisy. Váš pověřenec s námi může konzultovat jakýkoliv proces nebo dokument, který se dotýká osobních údajů. Posoudíme ho z pohledu GDPR, zhodnotíme rizika, případně navrhneme úpravu. Výstupem naší práce je písemné stanovisko. Typické situace:

  • Správa databáze kontaktů a jakékoliv technické nebo organizační změny ve vztahu k ní
  • Fotografie a reference, možnosti jejich publikování na internetu
  • Spolupráce s dodavateli (externí HR, IT, účetní nebo marketingové služby) - změny v procesech, přístupu k údajům zaměstnanců/zákazníků, nově uzavírané smlouvy.
  • Hromadné e-mailové rozesílky, získávání souhlasu pro zasílání obchodních sdělení. Řešení otázky, jak si udržet komunikační či marketingový model a zároveň se nevystavovat riziku stížností kvůli spamu.

2. Jsme na telefonu pro každodenní drobné konzultace. Narazí-li váš pověřenec na situaci vyžadující rychlé řešení, jednoduše zavolá našemu právníkovi a získá odpověď ihned.

3. Pomáháme vyřídit dotazy a žádosti v případech, kdy si vaši zákazníci, zaměstnanci či bývalí zaměstnanci stěžují na zpracování osobních údajů, požadují výmaz, opravu či přístup ke svým údajům. Pohlídáme, že váš pověřenec dokáže situaci vyřešit.

4. Připravíme vás a provedeme kontrolou Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pomůžeme vašemu pověřenci adekvátně reagovat na kontrolu ze strany ÚOOÚ.

Rozsah služby a cena

Službu poskytujeme ve formě měsíčního paušálu za pevnou cenu. V každém měsíci máme pro vašeho pověřence vyhrazený daný počet hodin, který jsme připraveni strávit zodpovídáním jeho dotazů, ať už písemně nebo po telefonu. Jako zákazník máte přehled o stavu svého hodinového konta, a pokud v měsíci nečerpáte ani jednu hodinu, daný měsíc neplatíte. Počet nasmlouvaných hodin samozřejmě můžete změnit, například když se po půlroce ukáže, že paušál plně nevyužíváte, nebo naopak potřebujete jeho rozšíření. Službu nabízíme ve dvou cenových balíčcích:

2,5 hodiny měsíčně................................................................................................. 2.900 Kč + DPH

5 hodin měsíčně...................................................................................................... 5.400 Kč + DPH

Balíček na míru ....................................................................................................... kontaktujte nás

Hodina konzultace nad rámec balíčku  ................................................................. 1.850 Kč + DPH

Ozvěte se nám

S dotazy, objednávkami nebo požadavky na balíček na míru se můžete obrátit přímo na Martina Kornela: +420 724 514 095, martin.kornel@fbadvokati.cz, nebo využít tlačítko Kontaktovat Franka níže na této stránce.

Naše reference

Služby v souvislosti s nakládáním s osobními údaji jsme poskytovali například městu Písek, Troubsko, Okresní hospodářské komoře Šumperk, nebo společnostem Nano Energies, Saft, Student agency, Autonapůl, Gala a dalším. 


Související specializace

Ozvěte se nám